Kom samen met familie en vrienden Pasen vieren in de sfeervolle ambiance van Gasterij Leyduin?
1e Paasdag – Zondag 20 april
Laat je verwennen met een uitgebreide Paasbrunch vol verse lekkernijen:
- Natuurlijk vers afgebakken broodjes, Paasstol en een assortiment van zoete bladerdeeghapjes.
- Daarnaast zetten we schalen met huisgemaakte rundercarpaccio, vitello tonato, lamsrollade, gevulde eitjes en ham-aspergerolletjes klaar.
- Ook maakt Eric, onze chef deze dagen, een fantastische visschotel en zorgt hij voor warme gerechten zoals onze befaamde kipragout, quiche en deze keer mini omelet met groenten.
- Ter afsluiting serveren een heerlijk dessertbuffet.
Datum: zondag 20 april 2025
Tijd: 12.00 – 14.30 uur
Locatie: 2e Leyweg 7, 2114 BG Vogelenzang
Kosten: € 45,- per persoon (excl. drankjes)
Reserveer snel een tafel! Onze Paasbrunch is populair en de plaatsen zijn beperkt. Reserveren kan via info@gasterijleyduin.nl. De reservering is definitief na bevestiging van ons.
2e Paasdag – Maandag 21 april
Op 2e Paasdag reserveren we een speciale Paas Proeverij!
We serveren allerhande heerlijkheden (diverse soorten vlees, vis, kaas, vers afgebakken brood, salade, een Holtkamp kroket en een dessert.
Datum: maandag 21 april 2025
Tijd: Er kan er op elk gewenst tijdstip gereserveerd worden
Locatie: 2e Leyweg 7, 2114 BG Vogelenzang
Kosten: € 30,- per persoon (excl. drankjes)
Reserveer snel een tafel! Vul het formulier in en geef in de opmerking aan dat u voor de Paas Proeverij wilt reserveren (let op: pas na een bevestiging vanuit ons is de reservering definitief)