Contact

Gasterij Leyduin
2e Leyweg 7
2114 BG Vogelenzang

Tel: +31 (0) 23 205 01 91
Email: info@gasterijleyduin.nl

KVK nr: 30192680
BTW nr: NL813218408B.01

Contact_Leyduin

Openingstijden

ZOMERTIJD

vanaf zondag 31 maart 2024 tot en met zondag 27 oktober  2024
09:00 – 17:00 uur

Donderdag – Vrijdag – Zaterdag tot 19:00 uur 
Wij serveren een wekelijks wisselende dagschotel (reserveren gewenst)

 

Bezoek ons met de auto

Navigatieadres parkeerterrein De Kakelye (auto):
Woestduinweg 4
2114 BJ Vogelenzang

Gebruik de postcode niet om de route op te zoeken in een navigatiesysteem of op een website. Dan wordt u naar een verkeerd adres geleid, zoals naar de oostkant van de Leidsevaart. U dient aan de westkant van de Leidsevaart te zijn.

Intoetsen van bovenstaand navigatieadres leidt u naar de parkeerterrein De Kakelye.

Bezoek ons met het OV

Vanaf NS-station Heemstede Aerdenhout neemt u bus 9 richting Den Haag. U stapt uit bij Halte Waterleiding. U loopt een klein stukje door en slaat linksaf het bos in bij de bakstenen zuilen en de welkomstborden van Buitenplaats Leyduin van Landschap Noord-Holland. U volgt de weg over 1km. Na de ‘Zwarte Schuur’ ziet u Gasterij Leyduin aan uw linkerkant.

U kunt op het NS-station ook een OV-fiets nemen. Per fiets als ook wandelend kunt u langs de Leidsevaartweg Buitenplaats Leyduin bereiken via het fietspad. U slaat dan na 2km vanaf het NS-station rechtsaf bij de welkomstborden van Buitenplaats Leyduin van Landschap Noord-Holland. Het pad leidt naar Gasterij Leyduin.

Wandelroute naar Gasterij Leyduin

Vanaf de parkeerplaats is het nog 10 minuten lopen naar Gasterij Leyduin. U kunt niet met de auto of taxi doorrijden, want u bevindt zich op een fietspad.

Uitzondering:
Indien u over een invaliden-parkeerkaart beschikt mag u over het fietspad doorrijden naar Gasterij Leyduin waar u naast het restaurant kunt parkeren.

De wandelroute:
Voorbij de parkeerplaats rechtsaf slaan. Of neem het paadje naast de Kakelye (informatiehuisje op de parkeerplaats) totdat u op het verharde bospad uitkomt en loop die rechtsaf op. Rechtdoor wandelen, aan uw linkerhand ziet u op een gegeven moment Gasterij Leyduin.

Contact

+31 (0) 23 205 01 91 info@gasterijleyduin.nl

Volg ons

bezoek ook

Logo_GasterijStadzigt_wit

reserveren

© Gasterij Leyduin 2015-2022  I  Privacyverklaring I Disclaimer  I  Cookiebeleid  I  Ontwerp & Ontwikkeling Lydia Nijhof  I  Powered by Landschap Noord-Holland