Het statige Huis Leyduin in Vogelenzang vormt met haar idylische ligging een unieke plaats voor een romantische bruiloft!
De meest bijzondere dag van menigeen is de dag dat het JA-woord wordt gegeven. De dag waarop je in gezelschap van familie en goede vrienden "JA, IK WIL" zegt tegen elkaar. Een moment dat vraagt om een bijzondere omgeving, persoonlijke aandacht, gastvrije en professionele verzorging en een open en flexibele opstelling. Bij ons vindt u dit allemaal.....

Onze Marmerzaal is uitstekend geschikt voor de officiële huwelijksceremonie. Er kunnen maximaal 50 gasten zittend bij dit plechtige moment aanwezig zijn. Tijdens de receptie kan dit aantal oplopen tot 75 bruiloftsgasten.

U bent bij ons meer dan van harte welkom om de dag af te sluiten met een heerlijk diner. Dit kan een buffetvorm, maar ook een uitgeserveerd menu zijn. Het maximale aantal dinergasten in één en dezelfde ruimte is gesteld op 24.
Onze uitstekende keuken zorgt voor de culinaire belevenis op deze memorabele dag.

Buitenplaats Leyduin biedt enorm veel mogelijkheden om een prachtige video en / of fotoreportage te laten maken. Wat te denken van een foto in De Belverdere of bij De Cascade? Mogelijkheden zijn er volop....wie weet heeft u het geluk dat er damherten op de achtergrond staan.....

Daarnaast hebben we de mogelijkheid om het bruidspaar in Gasterij Leyduin te laten overnachten! Na een heerlijk ontbijt zit het er dan echt op en komt er een einde aan de meest bijzondere dag in jullie leven....

Misschien ten overvloede:
Huis Leyduin is gelegen in kwetsbaar natuurgebied en hanteert daarom een aantal voorwaarden. Omdat wij geen overlast willen voor mens en dier, behoort een live band of DJ helaas niet tot de mogelijkheden. Een strijkje daarentegen kan deze bijzondere dag nog meer cachet geven. Voor een feest tot in de vroege uurtjes kunnen wij niet zorgen omdat wij een eindtijd van 21.00 uur hanteren.

Mocht u interesse hebben in onze unieke locatie en op zoek zijn naar "ontzorging" en "verwennen", dan vragen we u contact op te nemen zodat we persoonlijk kennis kunnen maken.

Mocht ons aantrekkelijke "basis arrangement" niet helemaal zijn wat u zoekt, dan luisteren wij graag naar uw wensen en denken we met u mee om uiteindelijk te komen tot een op maat gemaakt voorstel inclusief kostenoverzicht waar u beiden volmondig "JA" op kunt zeggen.

 

Basis arrangement
Romantische trouwceremonie met Prosecco en bruidstaart

3 uur gebruik van de Marmerzaal van Huis Leyduin van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur
of van 14.00-17.00 uur. Dit arrangement is gebaseerd op 45 personen (inclusief het bruidspaar).

Uw gasten worden hartelijk ontvangen waarna de officiële huwelijksceremonie van start gaat.
In de Marmerzaal verzorgen wij een “visgraat” trouwopstelling zodat iedereen kan genieten van de ceremonie.

Na het trouwen is er in één van de naastgelegen Kamers gelegenheid om de eerste felicitaties in ontvangst te nemen en serveren we de bruidstaart met daarbij een bruisend glas prosecco voor de aanwezigen.

In het arrangement:
45 Witte stoelen
Rode loper
45 glazen Prosecco en een heerlijke bruidstaart
Bloemen in de entree en in de Marmerzaal

Verder:
Gelegenheid om vanaf de stijltrap in het huis de entree te maken naar de Marmerzaal
Ruimte om u even terug te trekken
Een wandelroute om de mooiste trouwfoto’s in het bos te maken
Een zeer gastvrije ontvangst en de gelegenheid om de locatie vooraf te bezoeken

Totaal maximaal 3 uur voor € 1.250,-

Is bovenstaande basisarrangement niet wat u zoekt?
Vraag naar onze uitgebreide mogelijkheden, we maken graag een voorstel inclusief kostenoverzicht op maat voor u!