Uw vergadering bij Huis Leyduin staat garant voor een inspirerende bijeenkomst!
Weg uit uw normale omgeving en de hektiek van  alledag. Wij verzorgen uw bijeenkomst inclusief catering en denken graag met u mee over een eventueel randprogramma met natuurlijke en / of actieve ingredienten.

U bent vrij om tussen uw vergadering door een heerlijke wandeling te maken tussen de hoge, oude bomen en cultuurelementen als De Belvedere, de Leybeek met cascade, de Moestuin en vanaf april 2017 naar Gasterij Leyduin.
Maar kunt natuurlijk ook onder leiding van een ervaren gids vanuit onze partner Landschap Noord-Holland wandelen. Beschermers van LNH hebben speciale tarieven!

Onder het submenu vergaderruimtes kunt u alle informatie lezen over onze vergaderzalen, de mogelijkheden en de kosten hiervan.

Onder het submenu arrangementen ziet u de mogelijkheden op het gebied van eten en drinken tijdens en na uw vergadering of bijeenkomst.

Onder het submenu algemene voorwaarden leest u alles aangaande de reservering, betaling en aansprakelijkheid.

Onder het submenu reserveren kunt u direct een reservering maken. Wij zullen binnen een werkdag contact met u opnemen en u voorzien van een voorstel gemaakt op uw wensen en behoeften, inclusief kostenoverzicht.

Mocht u contact willen hebben met ons, dan kunt u een mail sturen naar reserveringen@gasterijleyduin.nl.
Mocht u ons willen bellen dan kan dat op nummer 06 - 48511556
of 085-8000022.