DE ONDERNEMER

YVETTE WINK

Volgde een opleiding aan de Hotelschool Den Haag om vervolgens 16 jaar in de (internationale) hotellerie te werken.
Ik heb in diverse mooie bedrijven op directieniveau ervaring opgedaan op het gebied van 'human resources', 'food & beverage', 'rooms division' en 'sales & marketing'. 

In 2004 maakte ik de overstap naar toerisme met als opdracht het opzetten, commercialiseren en positioneren van Utrecht Toerisme & Recreatie als zijnde de professionele toeristische marketing organisatie voor de Provincie Utrecht.

Op 1 september 2007 wist ik mijn grote wens, het hebben van een eigen bedrijf, te realiseren. Heerlijk! duurzame catering voor mensen met visie op eten & drinken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in catering voor bedrijven en evenementen en verzorgt onder meer voor het hoofdkantoor van natuurmonumenten de dagelijkse exploitatie van het bedrijfsrestaurant.

Daarnaast exploiteer ik sinds 2012 Gasterij Stadzigt in Naarden. Dit zusterbedrijf ligt op de eerste locatie van Natuurmonumenten: Het Naardermeer. Voor een impressie van dit bedrijf: www.gasterijstadzigt.nl. Voor een virtuele tour kunt u via google maps naar hetzelfde website adres.

In 2014 heb ik de exploitatie van Gasterij De Oostvaarders in Almere op me mogen nemen. Fantastische plek óp de Oostvaardersplassen gelegen! Voor een impressie van dit bedrijf kunt u kijken op www.gasterijoostvaarders.nl. Voor een virtuele tour kunt u via google maps naar hetzelfde website adres.