Het statige Huis Leyduin in Vogelenzang vormt met haar idylische ligging een unieke plaats om een bijzonder moment te organiseren. De diverse ruimtes zijn te boeken voor besloten bijeenkomsten en speciale evenementen, maar ook voor het nemen van afscheid van een dierbare. Vraag ons vooral wat de mogelijkheden zijn.

Misschien ten overvloede:
Huis Leyduin is gelegen in kwetsbaar natuurgebied en hanteert daarom een aantal voorwaarden. Omdat wij geen overlast willen voor mens en dier, behoort een live band of DJ helaas niet tot de mogelijkheden. Een strijkje daarentegen uw bijeenkomst nog meer cachet geven. Voor een feest tot in de vroege uurtjes kunnen wij niet zorgen omdat wij een eindtijd van 21.00 uur hanteren.

Mocht u zakelijk of particulier interesse hebben in onze unieke locatie en op zoek zijn naar "ontzorging", dan vragen we u contact op te nemen zodat we persoonlijk kennis kunnen maken. Mail naar: info@gasterijleyduin.nl

Wij maken dan een afspraak met u om vervolgens een op maat gemaakte offerte op te stellen.

Voor onze trouwmogelijkheden verwijs ik u graag naar het aparte menu "trouwen". Hierop kunt u informatie lezen over onze mogelijkheden op dit gebied.

In samenwerking met onze partner Landschap Noord-Holland organiseren we regelmatig concerten en lezingen.
Voor verdere informatie: zie onze agenda op de homepage.